Kontakta oss

Oavsett om du bygger ditt eget hem, eller letar efter en kommersiell ventilation lösning kan Edmonds hjälpa! Vi är världsledande inom konstruktion och tillverkning av kvalitetsprodukter naturliga och hybrid ventilationssystem.

Fördelar

Komfort

Bekväm. Det är vad du vill ditt hem för att vara. En plats där du och din familj kan sparka av dig skorna, luta dig tillbaka, slappna av och må bra.

värmereduktion

Isolering gör ett bra jobb med att bromsa överföring av värme mellan taket utrymme och vardagsrum i ditt hem. Men på varma dagar värme kan fortfarande bygga upp över tiden. När man betänker att värmen inuti taket kan nå upp till 70 ° C, kan du förstå den hårda jobbet att isolering har att göra. Om du också har ledas luftkonditionering som löper genom ditt tak rymden, är det också har att kämpa mot denna varma luften samtidigt försöka att leverera kallare luft i dina levande områden.

Fukt minska

Fukt i ditt hus, antingen på vinden eller under golv kan vara en destruktiv kraft, vilket röta, mögel och mjöldagg, och så bidra till hushåll allergier.