Produkter

Oavsett behöver dock stort krav, har vi en ventilator för att passa. Från våra piskande ventilatorer till den senaste i teknik med våra hybrid modeller som kan spara dig upp till 80% i driftskostnader jämfört med din vanliga elektriska fläktar.

Olika Vents för olika behov

Osäker på vilken Edmonds produkt är rätt för dig? Låt oss veta vad dina behov är och vi kan föreslå vilken produkt bäst uppfyller dina behov.

Fukt i ditt hus, antingen på vinden eller under golv kan vara en destruktiv kraft, vilket röta, mögel och mjöldagg, och så bidra till hushåll allergier. 

Takyta fukt orsakas av kondensation av ånga och fukt lastade luft när den kommer i kontakt med kallare undersidan av takmaterialet. Det fukt kan komma från fläktar hushållens avgaser från badrum och kök och förbränningsprodukter från förbränning av naturgas. Den genomsnittliga familj på 4 avfyrar upp till 12 liter per dag av fukt lastade luft i deras tak rymden.

Undergolv fukt orsakas oftast av dålig dränering, avrinning, läckage eller en kombination av alla tre. De flesta hem med en upphängd våningen har någon form av ventilationsöppningar eller luft galler öppna i undergolvet, men eftersom luften rörelse begränsas av stängsel och angränsande fastigheter, kondenserar luften och tränger in i ramarna golv timmer och foder väggen. Detta kan orsakar mögel att växa på väggar, tak, golv. Peeling färg på kickboards och dörrfoder är en annan symptom på en fuktig undergolv i ditt hem.

Edmonds har en rad av inhemska ventilationslösningar för att hjälpa till att avlägsna fukt från tak utrymmen och sub-golvytor.